Hlavní obsah

Osijek - Baník 1:1Kanonýr shodil vlasy. Holohlavý Baroš už zase pálí

Aktualizováno

Až těsně před koncem přišli o cennou výhru. Fotbalisté ostravského Baníku remizovali na soustředění v Rakousku s třetím týmem chorvatské ligy NK Osijek 1:1. O jejich gól se postaral kapitán Milan Baroš hrající v letním sestřihu. Příbram remizovala s ruskou Tulou 0:0 a Liberec porazil limassolský Apollon 2:1.

Foto: fcb.cz

Milan Baroš a jeho ryze letní sestřih...

Článek

Fanoušci Baníku, kteří se obávali, zda snad jejich kapitán nehodlá ukončit kariéru, mohou zůstat klidní.

Sedmatřicetiletý Milan Baroš si sice vzal delší dovolenou, do fotbalového důchodu se však ještě nechystá. Ke svým spoluhráčům se připojil až na soustředění v Rakousku a trefil se hned ve druhém utkání, do něhož zasáhl.

Nejspíš mu jde k duhu zbrusu nový sestřih. Na hotelu se spolu s brankářem Janem Laštůvkou navzájem ostříhali dohola. Oběma mazákům skončily smlouvy, jejich prodloužení je však prý jen formalitou a oba budou v Baníku dál pokračovat.

Přípravná fotbalová utkání v Rakousku:
Baník Ostrava - Osijek 1:1 (0:0)
Branky: 52. Baroš - 89. Dugandžič.
Baník: Laštůvka (61. Číž) - Pazdera (4. Celba), Procházka (46. Pokorný), Šindelář, Helešic - Holzer (61. De Azevedo), Kaloč, Hrubý (61. Jirásek), Granečný (70. Lalkovič) - O. Šašinka (46. Baroš), Diop (80. Jánoš). Trenér: Páník.
1. FK Příbram - Tula (Rus.) 0:0
Příbram: Švenger - Polidar, Kodr, Kingue, Tregler - Zeman (81. Jandera), Alvir, Rezek, Soldát, Diviš - Voltr. Trenér: Nádvorník.
Slovan Liberec - Apollon Limassol 2:1 (0:0)
Branky Liberce: 59. Pešek, 70. Mara.
Liberec - I. poločas: Knobloch - Fukala, Lehoczki, Karafiát, Hybš - Ondráček, Breite, Nešický, Potočný - Micovčák - Musa.
II. poločas: Knobloch - Mikula, Lehoczki, Mara, Heppner - Pešek, Oscar, Beran, Dordič - Kuchta (75. Pázler) - Ju Kang-hjon. Trenér: Hoftych.

Reklama

Související témata: