Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýr Krmenčík hlásí návrat, sešívaní děkují obránci

Praha

Už jen dva nejúspěšnější týmy minulé sezony zůstávají stoprocentní. O víkendu si oba lídři vystačili s těsnými výsledky, jejich zástupci však figurují v ideální sestavě 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Nechybí ani penaltový mág z Teplic či hráči Jablonce, který na domácím trávníku ctil název svého stadionu Střelnice...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Obhájce titulu drží první příčku. V nervózním duelu s Olomoucí však Slavii zachránil nečekaný střelec, obránce Coufal. Ligový start vychází také Plzni, i když s Karvinou se také natrápila. Dvěma góly ohlásil velký návrat kanonýr Krmenčík, o vítěznou trefu se postaral stoper Brabec. Karvinský prapor držel Janečka.

Hned na startu ztrácí Sparta, na hřišti nováčka zachránila jen bod. Gól a asistenci si připsal Kanga, v dresu Českých Budějovic se blýskl exsparťan Schranz.

Živo bylo na Střelnici, kde Jablonec především díky drtivému závěru nasázel Slovácku šest branek. O dvě se postaral Sýkora, do listiny střelců se zapsal i Kratochvíl.

K hrdinům kola samozřejmě patří teplický brankář Grigar. Vychytal výhru v Ostravě a Barošovi lapil i penaltu. Smutný byl útočník Keita. Svému bývalému klubu sice dal dva góly, Bohemians však přesto v Příbrami prohráli. Zlínu pak k výhře nad Libercem výrazně pomohl Čanturišvili.

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Coufal (Slavia), Brabec (Plzeň), Sýkora (Jablonec) - Kratochvíl (Jablonec), Kanga (Sparta), Janečka (Karviná), Čanturišvili (Zlín) - Schranz (České Budějovice), Krmenčík (Plzeň), Keita (Bohemians).

Reklama