Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýr týral Spartu, dvougólového hrdinu velebí i Klokani

Praha

Víkendové duely ozdobili hned dva dvougóloví střelci, z nichž jeden se už probil až do čela tabulky kanonýrů. Oba samozřejmě nechybějí v ideální sestavě 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou hráčích tentokrát dodaly jen Jablonec a Opava, která navzdory oslabení dokázala obrat o body rozjetou Slavii.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz.

Článek

Sešívaní dorazili po postupu do Ligy mistrů do Opavy a výhry se nedočkali. Slezany podržel brankář Šrom a zlatý bod jim nakonec trefil obránce Žídek. Šlágr kola rozhodl vydařený nástup Jablonce, konto Baníku zatížili Krob a Jovovič.

Plzeň vyhrála u Litavky. Vítězný gól si připsal reprezentant Kopic, domácí Příbrami k bodům nepomohl ani výborný Zeman.

Letná byla dějištěm divoké remízy 3:3. Nezdolný sparťan Hašek se výhry nedočkal, protože olomoucký kanonýr Plšek hned dvakrát využil tradičních sparťanských kiksů a už vede tabulku střelců celé soutěže. Klokan Vodháněl pak dvěma trefami rozhodl o výhře Bohemians nad Libercem.

Mazák Kadlec prospěl Slovácku v duelu s Mladou Boleslaví, Brandner zase Jihočechům při výhře nad Zlínem.

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Šrom (Opava) - Krob (Jablonec), Kadlec (Slovácko), Žídek (Opava) - Jovovič (Jablonec), Hašek (Sparta), Plšek (Olomouc), Zeman (Příbram) - Kopic (Plzeň), Vodháněl (Bohemians), Brandner (České Budějovice).

Reklama