Hlavní obsah

Karol Kisel titul se sparťany neslavil, byl u porodu dcery Carmen

PRAHA

Sparťanské oslavy mistrovského titulu byly bouřlivé, ale ne všichni hráči se do nich mohli zapojit už v pondělí na parníku plujícím po Vltavě. Chyběl například Karol Kisel, který ihned po vítězství nad Mostem ještě se zlatou medailí na krku spěchal do porodnice, kde se už chystala na svět jeho dcera Carmen. Slečna Kiselová si ale dala načas a narodila se až v úterý odpoledne.

Foto: PRÁVO

Karol Kisel měl v závěru sezóny o důvod více k radosti - ilustrační foto.

Článek

Právě včas, aby Kisel mohl vyrazit na pokračování oslav, které se odehrály na Střeleckém ostrově.

Student práv Kisel měl příchod prvního potomka perfektně naplánovaný. Termín porodu byl totiž stanoven právě na úterý 29. května, den po konci ligy. Jenže všechno spělo k tomu, že manželka Lucie bude rodit už během zápasu s Mostem. "Zápas jsem ještě odehrál a zaradoval se s diváky, ale místo na parník jsem vyrazil do nemocnice," líčil Kisel dramatické pondělí, kdy zazářil i svým výkonem na trávníku, který korunoval nádhernou brankou.

Jenže i kdyby na parníku byl s ostatními, o nic by nepřišel. K porodu totiž došlo až v úterý odpoledne. "Je to krásný konec sezóny. Jsem neuvěřitelně šťastný, mám krásnou princeznu a všichni jsme zdraví," hlásil třicetiletý "Kajo" a připojil i základní informace: dcera Carmen měří 49 centimetrů a váží 3,04 kilogramu.

Oslavy pak doháněl na klubovém večírku na Střeleckém ostrově, kam dorazil přímo z nemocnice. Gratulace ze všech stran ani nestačil přijímat.

Reklama

Související témata: