Hlavní obsah

Obránce Šuškavčevič míří ze Slovácka do Olomouce

OLOMOUC

Černohorský fotbalový stoper Darko Šuškavčevič přestoupí ze Slovácka do Olomouce. Třiatřicetiletý obránce se v Sigmě domluvil na podmínkách smlouvy, která by v dalších dnech měla být podepsána. Informaci přinesl oficiální web olomouckého klubu.

Článek

Sigma měla po odchodu Romana Hubníka ve středu obrany téměř celé jaro obrovské problémy, zimní nákupy slovenského beka Petera Šedivého nebo příbramského René Formánka se příliš neosvědčily. Teď má ožehavý post v sestavě vyřešit vysoký zadák z Černé Hory, který před lety oblékal rovněž dres Slavie. "Jsme dohodnuti s hráčem i jeho manažerem," uvedl Kubíček.

Příchod Šuškavčeviče zřejmě ukončily olomoucké námluvy se stoperem Baníku Pavlem Bestou, o kterého byl na Hané v posledních týdnech podle informací ČTK eminentní zájem.

Šuškavčevič je po Brazilcích Buenovi a Rossim třetí letní posilou Olomouce. Z hostování se do kádru minimálně pro letní přípravu vracejí defenzivní záložník Marek Kaščák z Trenčína a další muž do středu pole Lukáš Bajer z Bystrce. O oba si řekl už nový kouč Martin Pulpit.

Reklama

Související témata: