Hlavní obsah

Fotbalista Táborský nakonec přestoupil do Mladé Boleslavi

Fotbalový útočník Ivo Táborský nakonec nepřestoupí ze Slavie Praha do Jablonce, ale stane se posilou Mladé Boleslavi. Jablonec se sice se slávisty na přestupu již dříve domluvil, ale na svém webu uvedl, že práva na dvaadvacetiletého hráče postoupil Středočechům. V Mladé Boleslavi podepsal Táborský na čtyři roky a v sobotu se zapojí do přípravy.

Foto: Sport.cz

ilustrační foto

Článek

Jablonečtí se s Táborským nedomluvili na smlouvě. "S Táborským jsme se nedohodli na podmínkách a on kývl na nabídku Mladé Boleslavi, se kterou jsme naopak našli společnou řeč," řekl generální ředitel Petr Flodrman.

Táborský sice patřil Slavii, ale jaro strávil na hostování v Českých Budějovicích a nyní přestoupí do klubu, který je jedním z největších konkurentů sešívaných. "Možnost nastupovat v Mladé Boleslavi je pro jeho kariéru ideální volbou," prohlásil hráčův manažer Pavel Paska pro ČTK.

Premiéru v nejvyšší soutěži si Táborský odbyl jako šestnáctiletý ve Slavii, ovšem všech svých šest ligových gólů vstřelil až v dresu Jihočechů v uplynulé sezóně. Dosud nasbíral v první lize 32 startů, hrával také v Příbrami a Bohemians Praha, v Českých Budějovicích už strávil i druholigovou sezónu završenou postupem, v níž vstřelil devět branek.

Reklama