Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Euforii zmírnil hrdinův horor, pálilo šest dvougólových

Praha

Tak pomalu aby si udělali místo ve vitríně na další mistrovský pohár... Sešívaní ovládli i šlágr podzimu v Plzni a s královským náskokem devíti bodů směřují k obhajobě titulu. Tři protagonisté klíčového duelu figurují v ideální sestavě 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Raritou je hned šest dvougólových střelců, kteří se o víkendu předvedli. Po dvou hráčích v jedenáctce mají Slavia, Sparta a Jablonec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Znovu přispěl k čistému kontu, jak se na podzim stalo zvykem. Pak se však stoper Hovorka na dlouhé měsíce zranil, což euforii Slavie kazí. V sešívaném dresu znovu zářil tahoun Souček, výborný výkon ve šlágru podal také plzeňský Kalvach.

Sparta sice vyhrála v derby nad klokany vysoko 4:0, jejím nejlepším hráčem však byl brankář Heča. Vydařený part sehrál Frýdek, který dva góly připravil a jeden mu neuznali. Jablonec také výrazně zdolal Teplice, dva góly vstřelil nejen útočník Doležal, ale svátečně také stoper Břečka.

Zápas Baníku s Olomoucí byl nerozhodným duelem dvou dvougólových střelců, Diopa na ostravské a Jemelky na hostující. A dvakrát se trefil i další obránce Havel z Českých Budějovic proti Karviné a také liberecký útočník Musa v Mladé Boleslavi.

Sestava 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Heča (Sparta) - L. Havel (České Budějovice), Břečka (Jablonec), Jemelka (Olomouc), Hovorka (Slavia) - Kalvach (Plzeň), Souček (Slavia), Frýdek (Sparta) - Diop (Ostrava), Doležal (Jablonec), Musa (Liberec).

Reklama