Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Baníku se rozstříleli obránci, Slavii táhne kapitán

Praha

Druhá polovina základní části stihla ještě před reprezentační pauzou napsat první díl. Dvakrát se trefil jen ostravský stoper Pokorný, produktivní byli i další obránci, kteří figurují v ideální sestavě 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče má v jedenáctce mistrovská Slavia, Baník, Plzeň a také Mladá Boleslav.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Ani únava po bitvě na Camp Nou je nezastavila, sešívaní si v čele tabulky drží luxusní náskok. Kapitán Souček dál táhne Slavii a proměněnou penaltou proti Teplicím se pomalu tlačí také do čela tabulky střelců. Gól si v Edenu připsal také stoper Kúdela. Plzeň doma porazila Liberec, v jejím dresu se nejvíc předvedli záložníci Hloušek a Procházka.

Baník v derby zdolal Karvinou a o všechny tři góly se postarali obránci. Pokorný hned o dva, jeden přidal Fleišman. Mladá Boleslav s Bohemians prohrávala, k vítěznému obratu výrazně přispěli Mešanovič a Ladra.

Žolíkem kouče Rady byl útočník Chramosta, který efektní patičkou zajistil Jablonci bod v duelu se Spartou. Parádní formu chytili Jihočeši, proti Slovácku se znovu trefil obránce Havel. Opava především díky brankáři Fendrichovi bodovala v Příbrami.

Sestava 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Fendrich (Opava) - L. Havel (České Budějovice), Kúdela (Slavia), J. Pokorný (Ostrava), Fleišman (Ostrava) - Ladra (Mladá Boleslav), Souček (Slavia), Procházka (Plzeň), Hloušek (Plzeň) - Mešanovič (Mladá Boleslav), Chramosta (Jablonec).

Reklama