Hlavní obsah

Pilař v Olomouci končí! Bývalý reprezentant byl přeřazený do béčka, v zimě odejde

neu, dosSport.cz

V olomoucké Sigmě to vře, v klubu končí zkušený záložník Václav Pilař. Jde o logické vyústění dlouhodobých neshod s trenérem Radoslavem Látalem, které vyeskalovaly po víkendovém utkání se Slavií.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Václav Pilař.

Článek

Klub bývalého reprezentanta, který se významně podílel na postupu národního týmu do čtvrtfinále ME 2012, podle informací Sport.cz přeřadil do béčka. A přidal finanční trest.

„Václav Pilař porušil podmínky Ligové profesionální smlouvy a klub nastalou situaci vyřešil interním opatřením vůči hráči. Dále záležitost SK Sigma nebude dále komentovat," píše se v krátkém prohlášení na klubovém webu.

Co se na Hané v posledních dnech a týdnech odehrálo? Pilař nelibě nesl Látalovy stesky v médiích na jeho zdravotní stav, což hráč opakovaně odmítal. Všechno vyeskalovalo po víkendovém ligovém utkání se Slavií (0:0), které Pilař proseděl na lavičce. Kouč do médií uvedl, že ho proti sešívaným nenasadil, jelikož od pondělí do čtvrtka prakticky netrénoval. Hráč se ohradil v rozhovoru pro deník Sport, ve kterém uvedl, že je zdravý a Látalovo chování nechápe. S tím, že pod ním už nechce dál hrát.

Na podzim už Pilař dohrál, B-tým už svoji soutěž skončil. V zimě se předsune na jinou adresu.

Reklama

Související témata: