Hlavní obsah

Sňozík: Proti nám by mohla chytat moje žena a dopadlo by to stejně

Častý exekutor pokutových kopů, brankář fotbalových Bohemians 1905 Radek Sňozík v zápase 3. kola Gambrinus ligy příliš práce neměl. Ale ani jeho kolegové, kteří měli zaměstnávat gólmana Olomouce nebyli nebezpeční. "To by v bráně soupeře mohla chytat i moje žena a dopadlo by to stejně," řekl. Nelíbil se mu neaktivní přístup svých spoluhráčů.

Článek

Jste po skončení utkání spokojeni s bodem?

Nejsme spokojeni vůbec. Hráli jsme doma a to musíme vyhrávat. Už jsme doma podruhé ztratili a to je katastrofa.

Jak hodnotíte výkon soupeře? Překvapila vás něčím hra Olomouce?

Ne, vůbec. Hráli to, co jsme očekávali. Trenér má Martina Pulpita přečteného, trénoval proti nám Sokolov. Tady nešlo o Olomouc. My je musíme přehrát a nečekat, s čím vyrukují oni.

V čem vidíte příčinu toho, že nestřílíte branky?

Je to pořád stejné. Malý důraz ve vápně. Necpeme se do koncovky a nevystřelíme na bránu. Všechno hrajeme bohužel jenom po vápno.

Je pro vás těžké, když se během celého zápasu nedostanete pořádně k míči?

Je to složité pro každého bránkáře. Musím se udržovat v kondici. Co přiletí, to musím chytit. No málem se to nepovedlo.

Jak jste viděl největší šanci hostů v závěru, kdy padla regulérní branka, ovšem rozhodčí ji pro ofsajd neuznali?

Ten hráč, co nahrával balón, v ofsajdu určitě nebyl, pak to šlo za mě a to já těžko posoudím. Kdyby to rozhodčí uznal, byla by to vražda. Vlastně by to byla jediná střela na bránu, jak z naší strany, tak z jejich.

Jak byste nakonec zhodnotil odehrané utkání?

Začali jsme opatrně. Byly tam obavy, protože jsme nechtěli, aby se nám stalo to, co jsme zažili s Ostravou. Věřili jsme, že je začneme postupem času přehrávat, což se potvrdilo. Zase to ale byl zápas, kdy hrajeme jenom po šestnáctku. To tam pak může chytat moje žena a dopadne to stejně.

Reklama