Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kapitán Slavie udeřil, na Spartě se tleskalo kanonádě

Spěchali do Dortmundu, a tak si u Nisy nechtěli komplikovat život. Sešívaní převálcovali dalšího soupeře a pomalu je jen otázkou, jak rychle budou mít mistrovský titul jistý... Hned tři hráči Slavie figurují v ideální sestavě 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce Sparta, Slovácko a také nováček z Českých Budějovic.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Ještě jsem tady, ozval se kapitán Slavie důrazně. Milan Škoda se v poslední době začal vytrácet ze sestavy, v Liberci však udeřil plnou silou. První gól dal a na druhý přihrál Traorému, dvě asistence si připsal Stanciu.

Oslava ofenzivy byla k vidění na Letné, kde Sparta v přímé bitvě o třetí místo porazila Mladou Boleslav divokým skóre 5:2. Parádní gól a asistenci si připsal obránce Sáček, desátou podzimní trefu si připsal Kanga. Bilanci jedna plus jedna vykázal také hostující Bucha. Letenským přišla vhod porážka Plzně, na Slovácku se o ni vydatně přičinili obránce Kadlec a záložník Havlík.

Jihočeský nováček si smlsnul na Příbrami, výborně znovu zachytal veterán Drobný a gólovou pojistku si připsal obránce Havel. Baník uspěl v Ďolíčku, opřít se mohl o útočníka Kuzmanoviče.

Sestava 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Drobný (České Budějovice) - Sáček (Sparta), Kadlec (Slovácko), Havel (České Budějovice) - Kanga (Sparta), Traoré (Slavia), Bucha (Mladá Boleslav), Havlík (Slovácko) - Stanciu (Slavia), Škoda (Slavia), Kuzmanovič (Ostrava).

Reklama