Hlavní obsah

Lejsal: Slavia nás ve 2.poločase úplně přejela

Martin Lejsal, brankářská opora brněnského týmu, byl hodně zklamaný po porážce na Strahově. I když během utkání vystřihl několik bravurních zákroků, jeden míč za jeho zády přeci jen skončil. A jelikož jeho spoluhráči tak úspěšní nebyli, odjížděli z Prahy brněnští hráči s porážkou 0:1.

Článek

Jak jste viděl utkání z vašeho pohledu brankáře?

Tak musím, říct, že první poločas jsme byli my lepší. Nevím, jestli to bylo ze strany Slavie taktické, protože ten druhý poločas nás úplně přejela.Hodně mě to mrzí, když už jsme ty situace ustáli, gól jsme nedostali, tak si myslím, že to chtělo víc disciplíny, že se ta remíza tady dala uhrát.

Po tom inkasovaném gólu jste se na hřišti hodně rozčiloval.

Hodně mě to mrzí. Ten míč jak si posunul Standa Vlček, tak náš obránce nešel proti němu, snažil se ho blokovat. Já jsem si hlídal tu levou stranu, která pro mě byla víc otevřená. Náš obránce potom uhnul a on to vystřelil napravo.

Jak moc vás ovlivnilo to vynucené střídání Trousila?

Sami vidíte, že Honza Trousil odešel a my jsme dostali branku. Mně se na něm líbí to, že dokáže hráče předběhnout a hlavně Standa Vlček s ním měl v prvním poločase obrovské problémy.

A co byste řekl k těm svým zázračným zákrokům?

Ono je těžké vyjadřovat se k zákrokům, když jsme prohráli jedna nula. Spíš jsem měl chytit ten nešťastný centr s Plzní.

A dnes z vás vztek tak nesršel jako loni, kdy jste údajně prokopl dveře?

Jestli se k tomu můžu vrátit, tak tam žádné prokopnuté dveře nebyly. Byla tam na dveřích vidět moje dlaň. Žádná pěst ani nic prokopnutého. Mrzí mě to od funkcionářů Plzně, že s tím šli hned. do novin. Já jsem hned na místě říkal našemu vedoucímu mužstva, že jsem po zakopnutí trochu ve vzteku promáčkl ty dveře. A ty dveře byly z papíru.

A dáváte si teď už pozor?

No na Plzeň jo. Já vím, že až tam pojedu, tak se nesmím ničeho dotýkat.

A tady?

Tady takové dveře nejsou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články