Hlavní obsah

Krize ve Slavii? Nekončíme, ještě jsme ani nezačali! prohlašuje Tvrdík

Hrozba avizovaného odchodu Jana Nezmara ze Slavie zažehnána? Nasvědčuje tomu tweet bosse sešívaných Jaroslava Tvrdíka. Ten v úterý večer zveřejnil fotografii, na které je zachycen společně s částí realizačního týmu včetně veřejností opěvovaného sportovního ředitele. V tomto týdnu přitom mělo dojít ke schůzce, na které se mělo řešit prodloužení končících smluv. Předseda představenstva Slavie Tvrdík snímek doplnil slovy, která rozradostnila fanoušky červenobílých. A sešívaná veřejnost si vzkaz vykládá jasně – populární Nezmar zůstává.

Foto: Profimedia.cz

Předseda představensta fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík a sportovní ředitel Jan Nezmar

Článek

Několik evropských klubů z Anglie, Řecka nebo Ruska mělo údajně zájem o služby realizačního týmu Slavie v čele s Jindřichem Trpišovským. Zákulisní informace rezonovaly veřejným prostorem ruku v ruce se spekulacemi ohledně odchodu sportovního ředitele Jana Nezmara. Teď se zdá, že černý scénář byl smeten ze stolu.

Hovořilo se totiž rovněž o schůzce, který byla v plánu na tento týden a na které se mělo řešit prodloužení stávajících smluv, které měly platnost do letošního léta. Mozaika slávistické tajenky teď v očích sešívaných fanoušků dostala jasnou podobu. „Nekončíme, ještě jsme ani nezačali! Těšíme se na vás!" napsal Tvrdík na twitteru a spustil lavinu oslavných komentářů příznivců vršovického klubu.

Na fotografii je boss sešívaných zvěčněn společně s trenéry Trpišovským, Zdeňkem Houšteckým, místopředsedou představenstva Tomášem Syrovátkem a zmiňovaným Nezmarem, který je společně s šéfem lavičky Trpišovským právem označován za strůjce sešívaného vzestupu na domácí i evropské scéně.

Celek účastníka letošního ročníku Ligy mistrů čeká příští týden odlet na herní soustředění do Portugalska. V rámci zimní přípravy svěřenci Jindřicha Trpišovského podlehli ve středu na Strahově 0:1 Ústní nad Labem, v sobotu je na stejném místě čeká přípravné utkání s Českými Budějovicemi. Podle náznaků Tvrdíka se zdá, že úspěšný trenérský tým a především duo Trpišovský-Nezmar bude ve své práci pokračovat ve stejném složení, jako svou sešívanou fotbalovou pouť v roce 2017 započaly.

Reklama