Hlavní obsah

Rada může být spokojený, Sýkora se vrací ze Slavie do Jablonce

Praha
Aktualizováno

Záložník Jan Sýkora bude také v jarní části fotbalové ligy pokračovat v Jablonci. Na severu Čech bude hostovat ze Slavie Praha až do konce sezony. Sýkora se hned ve středu připojil k týmu a ve čtvrtek již bude součástí výpravy na herní soustředění ve Španělsku. Zimní přípravu zahájil se sešívanými.

Foto: FK Jablonec.cz

Honzové slaví. Sýkora posílá Jablonec do vedení 1:0 v Českých Budějovicích svým třetím gólem v zelenobílém dresu, Matoušek v pozadí.

Článek

Trenér Petr Rada může být spokojený. O důležitého hráče z podzimní sestavy ani na jaře nepřijde.

Jan Sýkora si během podzimní části ligy připsal v dresu Jablonce 18 startů, ve kterých zaznamenal 5 gólů a 6 asistencí. Hostování bylo podepsáno jen do 31. prosince 2019. Nyní se oba kluby Slavia i Jablonec dohodly na pokračování hostování také v jarní části sezony.

„Jsem rád, že jsem zase v Jablonci. Chybělo mi prostředí a kluci v kabině. Cítil jsem se tady skvěle a bylo to viděti na hřišti. Máme tady s klukama rozdělanou práci na jaro, tak jsem rád, že to tady můžu dokončit," říká Sýkora na klubovém webu.

V Jablonci Sýkora doplní dvojici slávistů Jana Matouška a Jakuba Jugase, kteří tam rovněž hostují. Slávisté se v zeleném dresu stali klíčovými postavami sestavy Jablonce a svými podzimními výkony významně napomohli týmu k třetímu místu v tabulce.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články