Hlavní obsah

Kdo v kádru mistrů přeřve osmdesát tisíc lidí, je miláčkem trenérů a přibere dvě kila po jednom jídle?

ram (Lagos)Sport.czPrávo

Patří ke klíčovým mužům fotbalové Slavie Praha. Oba se prosadili i do reprezentačního týmu a sní o účastí na mistrovství Evropy. Oba do kádru úřadujících českých fotbalových šampionů nasměrovaly manželky. Obránci Jan Bořil a Vladimír Coufal jsou nerozlučnou dvojicí Trpišovského družiny. Kdo vzešel jako král z vážně nevážného minisouboje?

Na slovíčko: slávisté Jan Bořil a Vladimír Coufal na soustředění v Portugalsku.Video: O2 TV Sport

 
Článek

„On kope určitě víc. Potkávali jsme se už v juniorkách a pěkně to mezi námi jiskřilo," vzpomíná obránce Vladimír Coufal na dávné souboje s Janem Bořilem. „Je to fakt. Asi to brousím víc," připouští devětadvacetiletý rodák z Nymburka.

Navrch má i v hlasitosti projevu. „Slyším ho na druhé straně hřiště i přes osmdesát tisíc lidí. A samé nepublikovatelné výrazy," hlásí Coufal. „Jak to vidím zezadu, snažím se hodně na kluky mluvit," hájí se Bořil, který je v očích o dva roky mladšího spoluhráče miláčkem trenérů. „No, nevím. Občas jsem pro Houšťu bráška, občas by mě zabil," komentuje Bořil vztah s asistentem Zdeňkem Houšteckým.

Ohlasy po přípravném zápase Slavie s AarhusemVideo: O2 TV Sport

Zato v otázkách kondiční připravenosti by údajně měl navrch Coufal. „On je děsně nařachanej. Svaly na něm jenom hrajou," klaní se parťákovi Bořil. „Já mám navíc handicap, protože se jednou najím a přiberu dvě kila," posteskne si Bořil.

„Zase máš ale fantastickou střelu na zadní tyč," chválí spoluhráče Coufal. „Jo, do padesáté řady," směje se Bořil ve vskutku specifickém dvojdotazníku. Podívejte se!

Reklama