Hlavní obsah

George Weah junior fotbalovou Slavii neposílí

Stejnojmenný syn slavného liberijského fotbalisty George Weaha pražskou Slavii neposílí. Weah junior se zúčastnil tréninků s týmem od pondělka do čtvrtka, prokázal sice své fotbalové kvality, ale k dohodě o příchodu do klubu nakonec nedošlo. "Je to dobrý fotbalista, ale v současné době hledáme pro naše mužstvo jiný typ hráče," uvedl trenér Slavie Karel Jarolím.

Článek

Začátkem týdne fotbalové fanoušky překvapila zpráva, že by sešívaný dres mohl obléknout syn slavného útočníka George Weaha, který se nesmazatelně zapsal do historie světového fotbalu. Na klubové úrovni strávil nejlepší léta v italském velkoklubu AC Milán.

Příznivci pražské Slavie se tak těšili na možnost, že by dres jejich oblíbeného klubu mohl navlékat ofenzivní záložník s takovými fotbalovými geny.

„Šlo o výhledové testování. V tuto chvíli bychom stejně museli počkat na zimní přestupní období,“ řekl Sport.cz tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal s tím, že se kapitola ohledně přestupu Weaha junoira nemusí uzavírat.

Rychlý a technicky dobře vybavený fotbalista by se tedy teoreticky na Slavii v budoucnu mohl objevit. „Konkurence v týmu v takto nabitém programu by byla vhodná, ale zároveň počítáme s brzkým uzdravením našich kmenových hráčů. Ať už jde o Vladimíra Šmicra nebo Ericha Brabce,“ doplnil Zlámal.

Reklama