Hlavní obsah

Fotbalový reprezentant Kulič vinou zranění už konec podzimu nestihne

PRAHA

Fotbalisté Sparty utrpěli v nedělním zápase 14. kola Gambrinus ligy dvojnásobnou ztrátu. Kromě porážky 2:4 od domácího Brna totiž navíc přišli o reprezentačního útočníka Marka Kuliče. „Má poraněné vazy v kotníku,“ řekl Sport.cz k aktuálnímu zdravotnímu stavu hráče, jenž v dosavadních čtrnácti utkáních nejvyšší soutěže vstřelil dvě branky, tiskový mluvčí klubu Jakub Otava. Kulič si nezahraje do konce podzimní části sezóny.

Článek

Nepříjemný okamžik pro reprezentačního útočníka Kuliče přišel pár vteřin před koncem prvního poločasu. Po jeho zranění do druhé půle místo něj musel nastoupit Libor Došek.

„Jedná se o poraněné vazy v kotníku. Marek byl dnes na rentgenu a na CT vyšetření, které prokázalo, že si do konce podzimu nezahraje,“ řekl jasně Otava.

Spartu do konce podzimní části čekají ještě dvě důležitá utkání v lize a navíc dva existenční zápasy v Poháru UEFA, která rozhodnou, jestli pražský celek v evropské soutěži přezimuje, či nikoliv.

„Ztráta je to veliká, čekají nás velmi těžká utkání, v kterých musíme uspět,“ měl na mysli Otava právě utkání proti Spartaku Moskva a německému Leverkusenu, stejně tak jako utkání v Ostravě a domácí souboj s Plzní.

Reklama