Hlavní obsah

Most potvrdil, že nejlepší střelec týmu Toleski v zimě odejde

MOST

Fotbalisté Mostu se od ledna zřejmě budou muset obejít bez svého nejlepšího střelce Goče Toleskiho. O autora sedmi podzimních branek mají zájem dva bundesligové kluby, které jsou připraveny Makedonce ze smlouvy vyplatit. O dalším působišti hráče ale ještě není rozhodnuto, spekuluje se o Chotěbuzi a Rostocku.

Foto: SPORT.CZ

most ilustrační

Článek

"O hráče je zájem ze zahraničí i z Česka, mezi zájemci jsou dva bundesligové kluby. V lednu odchází," řekl ve středu ČTK prezident mosteckého klubu Petr Kabíček, ale odmítl zájemce jmenovat. "Vyjádříme se k tomu až po posledním zápase sezóny proti Ostravě," dodal Kabíček.

Třicetiletý makedonský reprezentant přišel do Mostu v létě jako náhrada za zraněného Američana Philipakose. Na severu Čech dostal roční smlouvu s klauzulí, že pokud za něj nějaký klub zaplatí stanovené odstupné, může odejít. Toleski svou roli splnil více než zdatně; na podzim nastřílel hned sedm branek a dělí se o vedení v tabulce střelců.

Svými výkony zaujal zahraniční kluby, které jsou připraveny Mostu stanovené odstupné zaplatit. "S tím smlouvu uzavíral, že když bude mít lepší nabídku, nebudeme mu bránit," řekl Kabíček.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články