Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hvězda víkendu znovu odstřelila trenéra

Jaro navodilo novou tradici. Kdo se stane největší hvězdou víkendu, odstřelí trenéra soupeře. Řádění libereckého Malinského na Spartě odnesl kouč Jílek, po Buchově hattricku zase končí Nádvorník v Příbrami. Plzeň má v ideální sestavě 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz hned tři hráče. Dva zástupce mají v jedenáctce Olomouc a Karviná.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Během podzimu se rozehrál v Mladé Boleslavi, po návratu do Plzně mladík Bucha vystřihl hattrick proti Příbrami. Viktoria je ve formě, což potvrzují třeba i Brabec a Kalvach. Na první porážku v sezoně zareagovala vedoucí Slavia, vítězný gól Opavě dal Musa.

Skvělý brankář Hrubý vychytal Jablonci bod v Ostravě. Olomouc prohloubila krizi Sparty, po Jemelkově asistenci si vítězný gól připsal Chytil, vůbec první ligový. Do jara skvěle vstoupila také Karviná. Základ k výhře nad Teplicemi položil Lingr, dařilo se i Moravcovi.

Liberec našel střelce v Kuchtovi, dvakrát se trefil také Mršič z Českých Budějovic.

Sestava 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Brabec (Plzeň), Jemelka (Olomouc), Moravec (Karviná) - Lingr (Karviná), Bucha (Plzeň), Kalvach (Plzeň), Mršič (České Budějovice) - Kuchta (Liberec), Chytil (Olomouc), Musa (Slavia).

Reklama