Hlavní obsah

Vedení fotbalistů Brna čeká na vyjádření CSKA o přestupu Kaloudy

BRNO

Vedení fotbalistů Brna čeká na vyjádření CSKA Moskva, zda má zájem o přestup Luboše Kaloudy. Zatím se zástupci obou klubů sešli na první schůzce minulý týden v Praze a v pondělí přijel do Brna sledovat stříbrného medailistu z mistrovství světa do 20 let v ligovém zápase se Slavií šéf skautingu CSKA.

Článek

"Jsme domluveni, že podá informaci o Kaloudově výkonu v Moskvě majitelům klubu. My čekáme na stanovisko CSKA. Jsou tři možnosti: buď se sejdeme na dalším jednání v Praze, nebo poletíme na jednání do Moskvy. Existuje pochopitelně i třetí varianta, že CSKA od dalšího vyjednávání ustoupí," řekl v úterý ČTK majoritní vlastník brněnského klubu Roman Pros.

V Rusku skončí fotbalový přestupní termín 7. března.

Kaloudu se v zimní přestávce snažil získat Juventus Turín, kluby se ale nedohodly. Poté se spekulovalo o odchodu nadějného záložníka do Newcastlu United, ani do Anglie brněnský hráč nezamířil. Moravský klub údajně požadoval za mladíka částku kolem 130 miliónů korun.

Počátkem února si Kalouda odbyl debut v reprezentaci, v neoficiálním utkání proti Řecku na Kypru odehrál celých 90 minut.

Loni v létě patřil Kalouda k tahounům reprezentační dvacítky, která na mistrovství světa v Kanadě vybojovala stříbrné medaile.

Reklama

Související témata: