Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Derby jen pro odvážné, liberecký marš nekončí

Praha

Kdo ví, co bude dál... Nejvyšší domácí soutěž každopádně stihla ještě jeden víkend v běžném režimu. Obsahoval i tradiční derby pražských S, které bylo znovu tvrdou bitvou. Tři jeho aktéři figurují v ideální sestavě 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce má v jedenáctce Liberec, dva Bohemians.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Tvrdá bitva jen pro odolné, takové bylo pražské derby. Slávista Ševčík se několikrát ocitl na trávníku, právě on však držel prapor sešívaných. Spartě konečně zabral útočník Tetteh a příjemným překvapením byl sebejistý výkon stopera Štetiny.

Pokračuje jarní marš Liberce, který snadno přehrál chybující Opavu. Dvakrát se trefil Kuchta, vidět byli i Karafiát či Mara. Plzeň se štěstím zdolala České Budějovice, jejichž obranu znovu s přehledem řídil Sivok.

Karviná na jaře stále neinkasovala, nulu jí tentokrát vychytal debutant Neuman. Klokani poprvé vyhráli venku, o dva góly se postaral Pulkrab a třetí ve Zlíně přidal Vaníček. Mladí Boleslav v Ostravě zaskočila Baník, Budínský už má v sezoně devět gólů.

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Neuman (Karviná) - Karafiát (Liberec), Štetina (Sparta), Sivok (České Budějovice) - Budínský (Mladá Boleslav), Ševčík (Slavia), Mara (Liberec), Vaníček (Bohemians) - Pulkrab (Bohemians), Tetteh (Sparta), Kuchta (Liberec).

Reklama