Hlavní obsah

Opatření v Teplicích: fasování sporttesterů a trénink doma

Teplice

Fotbalisté Teplic stihli odehrát na jaře jen tři ligové zápasy, v nichž dvakrát prohráli a jednou remizovali (s Olomoucí 1:3, v Karviné 0:3, se Slováckem 0:0). A do jejich naplánovaného programu zasáhly i nečekané skutečnosti v podobě faktu, že už dvakrát musel být odložen jejich únorový duel se Slovanem Liberec. Pokaždé kvůli nevyhovujícímu terénu stadionu na Stínadlech.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Jan Juroška ze Slovácka, Pavel Moulis z Teplic a Vlastimil Daníček ze Slovácka.

Článek

Hráči A-týmu v pátek trénovali se sporttestery v místě bydliště. O probíhajícím víkendu mají volno.„Počet hráčů a realizačního týmu na sportovišti, kde probíhají tréninky, nepřesáhne třicet osob. Tudíž je možné, aby A-mužstvo i nadále trénovalo," uvedl tiskový mluvčí klubu Martin Kovařík.

Upřesnil, že hráči, kteří bydlí přímo v Teplicích, navíc budou jezdit přímo na umělou trávu na tréninky bez předchozího srazu v kabině A-mužstva, aby se eliminoval kontakt a také počet osob na stadionu. „V tomto režimu bude A-mužstvo trénovat v úvodu příštího týdne. O dalším postupu se rozhodne podle dalších informací od UEFA, LFA A FAČR," sdělil Kovařík.

Foto: Sport.cz

Stav trávníku na Stínadlech ani napodruhé nedovolil sehrát duel Teplic s Libercem.

Teplický klub zároveň oznámil, že minimálně do příští neděle je zrušen kompletní program od B-mužstva níže, tedy všech mládežnických týmů a také všech týmů žen. „Béčko bude trénovat individuálně, ostatní družstva mají kompletně volno," doplnil tiskový mluvčí.

Reklama

Související témata: