Hlavní obsah

Slavia absolvovala testy, v neděli jede do Krkonoš

PRAHA

Fyzické testy absolvovali ve čtvrtek a v pátek fotbalisté mistrovské Slavie Praha na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze. Ostrý start letní přípravy zahájí svěřenci kouče Karla Jarolíma v neděli, kdy odjedou na kondiční soustředění na Švýcarskou boudu do Špindlerova Mlýna. V Krkonoších se budou připravovat do 23. června a o dva dny později sehrají v Edenu první přípravný zápas s Nitrou.

Článek

Testy absolvovalo třiadvacet fotbalistů. Byli mezi nimi navrátilci z hostování Tomáš Necid, Tomáš Jablonský a brankář Jakub Diviš, ale někteří další hráči z kádru chyběli. Vladimír Šmicer si léčí achilovku a navíc spolukomentuje mistrovství Evropy. Achilovka trápí i Jiřího Studíka, František Dřížďal se teprve v závěru týdne zbaví sádry na noze a Lukáš Vácha je po operaci kolena.

Na pásu neběhal ani Tijani Belaid, který je s tuniskou reprezentací. Ve Slavii mu skončilo hostování z Interu Milán, ale český mistr by jej rád získal a jedná o jeho dalším působení v klubu. Hostování ve Slavii skončilo libereckým hráčů Danielu Pudilovi a Janu Blažkovi a také Davidu Střihavkovi z Plzně.

Nejlepší výsledky v testech měli Petr Janda, Dušan Švento a Martin Latka. "Téměř všichni ale dosáhli lepších výsledků než před rokem," řekl mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články