Hlavní obsah

Příbram - Kladno 2:0Příbram nedala Kladnu šanci

MinutaMin. Tým Hráč Akce
35. Huňa 1 : 0
85. Klesa 2 : 0

V bitvě o šest bodů týmů z konce tabulky Příbram středočeského soka z Kladna přehrála i přestřílela. „Hráči podali velmi odpovědný výkon. V první půli jsme z mnoho šancí dali jen jeden gól, z čeho jsem měl trochu obavu, ale druhý poločas byl z naší strany stejně dobrý a přidali jsme pojišťovací branku,“ liboval si domácí kouč Massimo Morales.

Článek

První šanci měli po sérii chyb soupeře domácí. Pavlík ale Borkovu střelu vyrazil a Klesův oblouček stihla  vyškrábnout z pod břevna.  Kladno se dostalo k první vážnější akci po dvaceti minutách, ale Šilhanova střela Slavíka nepřekvapila. Domácí pak pokusy hostí o brejky chytali do ofsajdových pastí a udeřili po půl hodině, když po rohovém kopu a další hrubce kladenské obrany Borek propasíroval míč k Huňovi, který ho z otočky napálil pod břevno.

Krátce po změně stran musel Slavík nadvakrát likvidovat střelu Herzána, ale to byla dlouhé minuty jediná střela, kterou hrstka diváků viděla. Příbtam si po hodině hry vytvořila výraznější převahu, ale kromě Klesovy hlavičky a De Oliveirovy rány, s nimiž si Pavlík poradil, z ní nic nevytěžila. Pavlík se v závěru vytáhl i při ráně Borka. Posledně jmenovaný pak založil akci, na jejímž konci byla přihrávka Pleška a Klesova dorážka zblízka.

„I když naše hra chvílemi vypadala dobře, nebyli jsme v šestnáctce domácích nebezpeční. Přesně pravý opak platil o domácích, a to rozhodlo,“ posteskl si trenér Kladna Martin Hřídel.

Příbram - Kladno 2:0 (1:0)
Branky: 35. Huňa, 85. Klesa. Rozhodčí: Jech - Hojsík, Jiřík. ŽK: Procházka, Zachariáš (oba Kladno). Diváci: 2952.
Příbram: Slavík - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Mišun, De Oliveira (90. Fantiš) - Huňa, Borek. Trenér: Morales.
Kladno: Pavlík - Procházka, Killar, Beneš, Hajník - Strnad - Holub (15. Cigánek), Szabo (89. Šisler), Herzán, Zoubele - Šilhan (69. Zachariáš). Trenér: Hřídel.

Reklama

Související témata: