Hlavní obsah

Lencevič za vyloučení v derby se Spartou dostal podmínečný trest

PRAHA

Fotbalisté Bohemians Praha mohou i v nejbližším ligovém kole počítat s obráncem Dmitrijem Lencevičem, který za vyloučení nedělním derby se Spartou dostal od disciplinární komise podmínečný trest na jedno utkání. Lencevič musel ze hřiště už v 25. minutě po druhé žluté kartě, kterou obdržel za stažení unikajícího Marka Kuliče.

Článek

Ve 14. kole byl vyloučen i zlínský brankář Aleš Kořínek, který bude v příštím zápase svému týmu chybět. Kořínek ve 12. minutě srazil ve vyložené šanci olomouckého Tomáše Pospíšila, za jeho zákrok byla navíc odpískána penalta.

Kvůli čtyřem žlutým kartám vynechají nejbližší utkání Pavel Horváth z Plzně, Lukáš Killar z Kladna, Marek Kulič ze Sparty, Lukáš Mareček a Jan Trousil z Brna, Ladislav Onofrej z Olomouc a Pavel Verbíř z Teplic.

Ve druhé lize, která bude pokračovat až na jaře, si dvakrát nezahrají za vyloučení František Schneider z Jihlavy a Miloslav Strnad z Čáslavi. Podmínečný trest dostali Jaroslav Chlebek z Třince a Lukáš Schut z Mostu, kteří rovněž nedohráli poslední podzimní kolo kvůli červené kartě.

Za čtyři žluté karty si jednou nezahrají Tomáš Ineman a Petr Stýskala ze Slovácka, Pavel Lukáš z Bohemians 1905, Pavel Malíř z Třince, Pavel Mareš ze Sparty B a Michal Vyskočil z Fulneku.

Reklama