Hlavní obsah

Slepička už je náš, tvrdí trenér Dinama Záhřeb Vlak

zp,čerSport.cz

Trenér záhřebského Dinama Marjan Vlak si mne ruce a tvrdí: "Slepička už je náš. Smlouva byla v pátek v Praze podepsaná!" Chorvatské noviny se předhánějí v líčení transferu sparťanského fotbalisty, v tuzemsku však vládne informační embargo. Slepičkův manažer Pavel Paska zprávu nepotvrdil, i když i na něho se Chorvati odvolávají, fotbalová Sparta rovněž ne.

Článek

Ostatně, ani klubové stránky Dinama Záhřeb se završeným jednáním o transferu Miroslava Slepičky zatím nepochlubily, zatímco o přestupu argentinského fotbalisty Adriana Capella z Independiente Buenos Aires informují.

Server listu Jutarnji list však cituje trenér Dinama Marjana Vlaka, který tvrdí, že přestup už je podepsaný. "Byl jsem se na Slepičku pětkrát podívat a moc jsem ho do mužstva chtěl. Jsem rád, že jednání je uzavřeno a Slepička je náš," tvrdí někdejší gólman a momentálně kouč Dinama.

Podle něho přiletí Slepička do Záhřebu 3. ledna příštího roku, aby absolvoval zdravotní prohlídku a poté oficiálně podepsal smlouvu, která už je ovšem parafována.

Podle informací zmiňovaného listu by měla Sparta za přestup inkasovat 1,6 miliónu eur namísto původních 2,5 miliónu, které požadovala. Slepička roční gáže by měla vyšplhat k částce 300 tisíc eur. Pro chorvatský velokoklub to nejsou žádné závratné peníze. Hlavně proto, že prodal do Tottenhamu Modriče, za kterého zinkasoval přes 20 miliónů eur.

Reklama