Hlavní obsah

S Olomoucí letí do Turecka už i Kobylík

Už i se záložníkem Davidem Kobylíkem se fotbalisté Sigmy Olomouc v neděli vypraví na desetidenní herní soustředění do turecké Antalye. Výběr trenéra Zdeňka Psotky čekají v letovisku na pobřeží Středozemního moře čtyři zápasy, v kterých bude hledat ideální sestavu pro jarní pokračování první ligy.

Článek

Do kádru se na poslední chvíli dostal i Kobylík, který se s největší pravděpodobností stane první zimní posilou Sigmy. Bývalý olomoucký záložník po týdnu společné přípravy v pátečním přípravním utkání proti druholigovému HFK vstřelil gól a s vedením klubu dojednává podmínky svého návratu z kyperského celku Omonia Nikósie.

"Zatím se to připravuje. Nic hotového ještě není. Ale těším se na to, že si tady zase zahraju. Myslím, že se dohodneme," řekl Kobylík pro Olomoucký deník. Odletět s mužstvem naopak kvůli zranění nemohou útočník Tomáš Pospíšil a obránce Martin Komárek.

Olomouc má v Antalyi sehrát čtyři zápasy proti Vojvodině Novi Sad, Košicím, Levski Sofia a rumunské Konstanci. Domů se tým vrátí 11. února.

Reklama

Související témata: