Hlavní obsah

Fotbalista Hottek se na rok upsal Žižkovu

AYIA NAPA

Fotbalista Jakub Hottek uspěl na testech ve Viktorii Žižkov a podle internetových stránek klubu s předposledním týmem první ligy podepsal roční smlouvu. Pětadvacetiletý levý obránce či záložník tak zkusí oživit svoji kariéru v mužstvu, kde už jednou působil.

Článek

Hottek se pokusí zbavit nálepky problémového hráče, který v žádném klubu dlouho nevydrží. Před necelými šesti lety přišel na Žižkov ze Slavie s pověstí velkého talentu, ale tu zatím nenaplnil. Z Viktorie odešel po jediné sezoně, pak se neprosadil ani v Blšanech, kde strávil jen půl sezony.

Bývalý juniorský reprezentant zkoušel štěstí i ve druholigové skotském Livingstonu, kam přišel v létě 2007. Před letošní sezonou se stěhoval do Nitry, ale na konci srpna po debaklu s Trnavou putoval do rezervy. V ní odmítl zůstat, prý se sám vyplatil ze smlouvy a nyní se pokusí prosadit na Žižkově. Hottek je pro Viktorii čtvrtou zimní posilou, před ním přišli do týmu bojujícího o záchranu Jiří Sabou z Teplic, další středopolař Lukáš Vaculík z Plzně a útočník Pavol Straka z tureckého Antalyasporu.

Reklama

Související témata: