Hlavní obsah

Bohemians Praha získali na hostování záložníka Eismanna

PRAHA

Týden před začátkem jarní sezony získali fotbalisté Bohemians Praha posilu do záložní řady. Na půlroční hostování s opcí přichází z druholigového Třince středopolař Pavel Eismann, který má prvoligové zkušenosti z působení v Příbrami. Výměnou za něj odešel Martin Zbončák.

Článek

V kádru zatím zůstává Slovák Peter Očovan, kterého klub testoval, k jeho případnému trvalém angažování se ale ještě nevyjádřil.

Eismann prošel několika předními českými týmy, ale do ligy zasáhl až v Příbrami, kde před dvěma lety odehrál na jaře devět zápasů. Čtyřiadvacetiletý záložník působil také na Žižkově, v druholigovém Slovácku a naposledy v Třinci, kam přišel před podzimní sezonou. Výměnou za něj podle mluvčího klubu Stanislava Sigmunda odešel zkušený Zbončák.

Ve střížkovském týmu by měl Eismann zvýšit konkurenci v záloze, kterou v zimě postihly ochody několika mladých hráčů z hostování do mateřských klubů. Eismann zasáhl i do dnešního přípravného duelu proti Ústí nad Labem (1:1) v Blšanech. V utkání chybělo týmu několik opor - Zoubek, Obermajer a Horáček ulehli s virózou.

Reklama