Hlavní obsah

Šmicer je po operaci a pořád má motivaci hrát dál

PRAHA

Jsem po operaci a s fotbalem ještě nekončím. Dvě dobré zprávy poslal fanouškům fotbalové Slavie z Belgie jejich idol Vladimír Šmicer. Zkušený hráč se v úterý na klinice profesora Marca Martense v Antverpách podrobil plánované operaci pravého kolene, která byla zaměřena na poškozenou chrupavku.

Článek

Otrnulo mu rychle. „Operace proběhla v pohodě, hned jsem začal s rehabilitací. Když všechno půjde dobře, tak bych plnou herní zátěž mohl zkusit za tři až čtyři měsíce,“ hlásí Vladimír Šmicer pro klubový web.

Zdá se, že slávistický záložník je nabitý energií. „Koleno jsem začal procvičovat hned tady na klinice, do Prahy se vrátím v pátek, kde budu s rehabilitací pokračovat,“ popisuje svůj program.

O tom, že by v souvislosti se zraněním uvažoval o ukončení kariéry, se Šmicer zatím nešíří. „Uvidím, jak to půjde s rehabilitací, motivaci hrát pořád mám. Rozhodnu se později,“ bere si čas.

Do Belgie se vypravil v pondělí a u bruselského legionáře Stanislava Vlčka společně drželi palce Slavii v derby proti Spartě.

„Derby jsme sledovali v televizi. Jsem moc rád, že jsme vyrovnali, byli jsme lepší celý zápas. Kdybychom prohráli, tak poslouchat pak ty řeči, to by bylo peklo... Škoda, že Tijani nedal svoji šanci. Myslím, že pak bychom derby dotáhli k vítězství,“ řekl Šmicer.

Reklama

Související témata: