Hlavní obsah

Kladnu bude v bojích o záchranu chybět dva zápasy Strnad

Kladno se bude muset v klíčových zápasech o záchranu obejít bez záložníka Tomáše Strnada. Stabilní člen základní sestavy ve čtvrtek dostal od disciplinární komise ČMFS trest na dva zápasy za osm žlutých karet, takže nesmí nastoupit v utkáních s rivaly ze spodního patra tabulky Žižkovem a Příbramí.

Článek

Osm žlutých karet nasbíral rovněž Pavel Macháček z Bohemians, kterého také čekají dva zápasy na tribuně. Za čtyři žluté si v první lize odpykají jednozápasový trest liberečtí Bořek Dočkal a Petr Papoušek, tepličtí Milan Matula a Antonín Rosa, Martin Komárek z Olomouce, Luboš Loučka z Jablonce a Rudolf Otepka z Baníku Ostrava.

Ve druhé lize se kvůli čtyřem žlutým kartám musí v nejbližším utkání obejít Třinec hned bez dvou fotbalistů, Radka Szmeka a Víta Přecechtěla. Stejný trest dostali za žluté karty Tomáš Janoviak z Fulneku, Jaroslav Kolínek z Opavy a Jiří Vít z Čáslavi. Zastavením činnosti na jedno utkání byl potrestán i v posledním kole vyloučený Karel Doležal z Vítkovic. Naopak Janoviak za červenou kartu vyvázl jen s podmínečným trestem.

Reklama

Související témata: