Hlavní obsah

Liberecký Nezmar: Že jsme se dotáhli na druhou Spartu? Tu neřešíme...

Fotbalisté libereckého Slovanu vykročili nedělní výhrou 4:1 na půdě Mladé Boleslavi výrazně do boje o druhou příčku, kterou před pondělní dohrávkou 26. kola Sparta - Ostrava s letenským týmem okupují. Významně se o to přičinil i Jan Nezmar, který se zapsal mezi střelce hned dvakrát. „Určitě se nechceme ohlížet, jak hrají druhé týmy,“ ubezpečil novináře Nezmar.

Foto: archiv

Jan Nezmar

Článek

Vstřelit dvě branky na půdě Mladé Boleslavi, to se každému nepovede. De facto jste zavelel k obratu...

Oba góly byly opravdu důležité, hlavně první vyrovnávací. Celkově se nám v utkání ale hodně dařilo, vytvořili jsme si množství dalších příležitostí a k tomu jsme měli ještě trochu štěstí.

Třeba po hodině hry, kdy vás střídal Blažek a hned vzápětí tečí zvyšoval na 3:1?..

Zaplať pánbůh, že mě střídal. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdybych byl na hřišti pořád já.

Váš odchod z trávníku byl vynucený?

Ano, píchalo mě v zadním stehenním svalu. Tyto problémy mě sužovaly už před pár dny, den před utkáním ale zabrala masáž, která tuto bolest zastavila.

Vraťme se k vašemu střeleckému koncertu. V této sezóně jsou fanoušci Slovanu zvyklí oslavovat spíše jiného útočníka než vás. Kerič se ovšem ani jednou narozdíl od vás netrefil.

Je pravda, že jsem gólů v letošní sezóně moc nevsítil. Je jedno, kdo z nás branku vstřelí, hlavně aby se vyhrálo.

To se tentokrát povedlo, narozdíl od posledního zápasu, který jste doma s Olomoucí prohráli.

Je to obrovská škoda. O to víc nás to mrzí. V utkání před týdnem jsme byli fotbalovější, bohužel jsme ale vyšli střelecky naprázdno.

V Mladé Boleslavi jste ovšem čtyřmi góly vyprovodili ambiciózní Středočechy ze hřiště a dotáhli se na druhou Spartu, která má ovšem pondělní dohrávku k dobru.

Určitě se nechceme ohlížet, jak hrají druhé týmy. Použiji otřepané, ovšem v tuto chvíli velmi platné rčení, musíme se soustředit na každý další zápas.

Reklama

Související témata: