Hlavní obsah

Kladiváři poslali oficiální nabídku na Masopusta, podle sešívaných je to málo

Londýn/Praha

West Ham United touží po dalším sešívaném fotbalistovi. Po rekordním transferu Tomáše Součka by se na adresu Kladivářů brzy mohl přesunout i slávistický záložník Lukáš Masopust. Londýnský klub už podle britských médií na sedmadvacetiletého reprezentanta poslal do Prahy konkrétní nabídku. Ta má údajně činit 5 milionů liber (asi 145 milionů korun). Český mistr si ale svůj klenot cení na víc.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Masopust by se v přístí sezoně mohl představit v dresu West Hamu United.

Článek

Zamíří další slávista na Ostrovy? Nejblíž k cestě do Premier League má z českých fotbalistů aktuálně Lukáš Masopust. Oporu sešívaných by rád na své soupisce viděl trenér West Hamu David Moyes a vedení klubu už Slavii předložilo konkrétní nabídku na 5 milionů liber.

Pražané si ale svou oporu cení na víc. Podle serveru Mirror sešívaní za sedmadvacetiletého reprezentanta požadují částku 8 milionů liber (asi 233 milionů korun).

Jednání mezi oběma kluby před pár dny potvrdil i hráčův agent Pavel Paska. „Už jsme si vyměnili první milostné dopisy," netajil v nedávném rozhovoru pro Sport.cz známý manažer, který stál i za londýnským přesunem Tomáše Součka.

Právě ten udělal svým působením ve West Hamu českému fotbalu na Ostrovech vynikající reklamu. Po jeho výkonech v závěru ligy, kdy významným způsobem přispěl k záchraně Kladivářů mezi anglickou elitou, se teď možná dalším slávistům otevírá cesta do prestižní soutěže. Bude tím dalším právě Masopust?

Reklama

Související témata: