Hlavní obsah

Fotbalisty Mladé Boleslavi zřejmě povede trenér Stanner

MLADÁ BOLESLAV

Hlavním favoritem na obsazení trenérského postu u fotbalistů Mladé Boleslavi je Karel Stanner. Šedesátiletý trenér by podle informací ČTK měl být nástupcem Dušana Uhrina mladšího, který na lavičce Středočechů, kde mu právě Stanner pomáhal jako asistent, po vzájemné dohodě skončil na konci prosince. Stanner tak zřejmě povede v pondělí první trénink Boleslavi v zimní přípravě.

Článek

"Klub se ale zatím k otázce trenéra vyjadřovat nebude. Hráči i veřejnost se to dozví až v pondělí," řekl Jiří Koros z tiskového oddělení mladoboleslavského klubu. Ten hledá nového trenéra poté, co se na konci loňského kalendářního roku rozešel s Uhrinem, který vzápětí odešel do AEL Limassol.

Volba šéfů klubu nyní s největší pravděpodobností padne na Stannera. Ten v Boleslavi dlouho působil u mládeže nebo u rezervního B-mužstva, před dvěma lety se objevil i na lavičce ligového týmu, který převzal devět kol před koncem soutěžního ročníku 2007/08.

Stanner se pak v pěti zápasech radoval z vítězství, jednou tým pod jeho vedením remizoval a třikrát prohrál. Stanner se po sezóně stal jedním z asistentů Pavla Hapala, pak ve stejné funkci pokračoval i poté, co Boleslav převzal Uhrin.

Reklama

Související témata: