Hlavní obsah

VIDEO: S prvoligovými fotbalisty Příbrami se převrátilo auto na střechu

PRAHA

O velkém štěstí mohou mluvit tři fotbalisté prvoligové Příbrami, s níž se při čtvrteční cestě z Prahy na trénink převrátilo osobní auto na střechu. Ani jednomu z trojice Michal Klesa, Zdeněk Šmejka a Pavel Čermák se naštěstí nic vážného nestalo a po vyšetření v nemocnici už jsou doma. V pátek se opět zapojí do tréninku.

Článek

„Mohu potvrdit, že se s trojicí našich fotbalistů při cestě z Prahy na trénink na dálnici u Řitky převrátilo auto na střechu. Klesovi, Šmejkalovi ani Čermákovi se nic nestalo. V nemocnici si je nechali na pozorování, po pár hodinách ovšem byli propuštěni domů,“ řekl Sport.cz tiskový mluvčí 1. FK Příbram Petr Větrovský.

Zástupce aktuálně osmého týmu české nejvyšší soutěže přiznal, že mu po těle nebylo nejlépe, když se o nehodě fotbalistů dozvěděl. „Samozřejmě, že jsem se na začátku vylekal. Když však vyšlo najevo, že jsou všichni tři v pořádku, ulevilo se mi,“ poznamenal tiskový mluvčí.

„Za nešťastníky hned vyrazil z klubu Marcel Mácha, jenž se na místě potkal i se sportovním ředitelem Josefem Zvoničem. K nehodě se sjeli i hasiči, sanitka a policie. Hráči jsou již doma a v pátek se budou hlásit na tréninku,“ doplnil Větrovský.

Reklama

Související témata: