Hlavní obsah

Příbram stále nemá nového trenéra, zatím posílila realizační tým

PŘÍBRAM

Fotbalisté Příbrami stále nemají nového trenéra, který nahradí odvolaného Romana Nádvorníka. Vedení středočeského klubu zatím posílilo realizační tým o šéftrenéra mládeže Davida Vavrušku a kouče rezervního celku Václava Černého. ČTK o tom informoval příbramský ředitel Petr Větrovský.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Roman Nádvorník už Příbram netrénuje, jeho nástupce zatím není znám.

Článek

Vavruška s Černým doplnili asistenty Františka Kopače s Jiřím Rybou, kteří po odvolání Nádvorníka dočasně přebrali mužstvo. Podle Větrovského je velmi pravděpodobné, že tento čtyřčlenný realizační tým povede Příbram v sobotním ligovém utkání s Jabloncem. Hlavní slovo by měla mít dvojice Kopač, Vavruška.

"Všichni věříme, že se změna pozitivně projeví," uvedl Větrovský, který stále pokračuje v hledání Nádvorníkova nástupce. "Probíhají intenzivní jednání. Věřil jsem, že už budeme mít trenéra teď, ale jednání ještě nejsou v takové fázi, abychom ho mohli představit. Věřím, že se to dotáhne v nejbližších dnech," uvedl Větrovský.

Příbram je jediným ligovým týmem, který v této sezoně vyměnil trenéra už podruhé. Před Nádvorníkem vedl celek od Litavky do desátého kola Martin Hřídel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články