Hlavní obsah

Sázka na ligovou (ne)porazitelnost Slavie. Ještě zbývá třináct kol

Praha

Hektický týden jen zvýraznil dominanci sešívaných. Fotbalová Slavia přehrává domácí konkurenci, navíc se zdá, že se tlačí do špičky také na evropské scéně. Bude natolik dominantní v české lize, že neprohraje v sezoně 2020/2021 ani jedno utkání? Na to vypsali bookmakeři Tipsportu kurzy, podle nichž není ročník bez ztráty kytičky až tak nemožný.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie Praha a Jablonce společně vyjádřili podporu pro zraněného Davida Hovorku.

Článek

Nejprve senzační postup do osmifinále Evropské ligy přes Leicester. O tři dny později vydřené vítězství na Slovácku, kde červenobílí před rokem padli na české scéně naposledy.

Bookmakeři tedy položili tipujícím návnadu. Jsou sešívaní schopní udržet neporazitelnost až do konce soutěže?

Kurz 4:1 - Slavia Praha neprohraje ani jedno utkání v 1. české fotbalové lize 2020/21 (musí odehrát všech 34 zápasů).

Kurz 1,21:1 - Slavii Praha se nepodaří udržet sérii bez prohry v 1. české fotbalové lize 2020/21 (musí odehrát všech 34 zápasů).

Jen pro pořádek, v odehraných 21 kolech si slávisté připsali 17 vítězství a 4 remízy. Pokud pandemie dovolí, zbývá odehrát ještě 13 kol.

"Ligové jaro bude ještě zatraceně dlouhé a náročné a Slavii čekají navíc poháry a zápasy s hlavními konkurenty. Derby se Spartou, duel s Plzní, těžké zápasy na severu s Libercem a Jabloncem," předesílá Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

"Slavii úspěchy přejeme, ale přece jen se přikláníme k názoru, že minimálně jedno zaváhání v sezoně přijde," komentuje bookmaker vypsané kurzy. Co si o tom myslíte vy?

Věříte, že Slavia dokončí ligovou sezonu bez jediné porážky?
Ano
49,4 %
Ne
50,6 %
Celkem hlasovalo 7392 čtenářů.

Reklama

Související témata: