Hlavní obsah

Další trest pro Řepku! Od klubu dostal pokutu, trénovat bude individuálně

České Budějovice
Aktualizováno

Vyloučení v ligovém zápase s Jabloncem přišlo obránce Českých Budějovic Tomáše Řepku pěkně draho. Minulý týden vyfasoval od svazové disciplinární komise trest dohromady na pět zápasů, v úterý pak potrestal hříšníka pokutou i vlastní klub. "Je to čerstvé a jsem plný emocí. Až to zvážím, tak se vyjádřím," prohlásil Řepka pro deník Právo.

Foto: David Veis, ČTK

Tomáš Řepka, "miláček" rozhodčích.

Článek

"Pokuta je podle interního klubového řádu a její výši nebudeme zveřejňovat. Bohužel pět zápasů s ním nemůžeme počítat, takže se bude připravovat individuálně. V žádném případě tím nechci předjímat, že by šlo o jeho konec v Dynamu, kde má smlouvu do konce roku. Už loni jsme se dohodli, že si vždy po půlce sezóny sedneme a dohodneme se na další spolupráci. To platí i nadále. Vedení klubu se zatím nezabývalo jeho budoucností ani dalšími změnami v kádru, takže rozhodně nebudu nic předjímat," řekl Právu předseda představenstva Budějovic Karel Poborský

O Řepkově další budoucnosti v Dynamu představenstvo klubu rozhodne do 30. listopadu. "Teď to nechci vůbec komentovat. Je to hodně čerstvé a jsem plný emocí. Mohl bych říct něco... No, nechám si to celé projít hlavou. Čas mám. V klidu všechno zvážím a pak se vyjádřím," vzkázal Tomáš Řepka.

Zkušený obránce si zadělal na problémy v samotném závěru utkání 10. kola Gambrinus ligy proti Jablonci, kdy sudí Pavel Franěk odpískal penaltu za stažení Davida Lafaty. Sám postižený pokutový kop proměnil a zařídil domácím výhru 2:1. Vzápětí sudího obsypal rozhněvaný hlouček hostujících hráčů a Řepka protestoval tak vehementně, až si vykoledoval červenou kartu.

Reklama