Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička doufá v probuzení hráčů Plzně. Body čeká od Hořavy a Koláře

Ve třináctém kole nejvyšší fotbalové soutěže hraje doma hned několik velkých favoritů a právě na jejich hráčích je podle redakce Fantasy ligy nejvhodnější poskládat sestavu. Je potřeba také vycházet z aktuální formy hráčů a zkusit odhadnout, jestli se nezvednou i někteří z těch, kteří byli trochu v útlumu. Michal Hrdlička nám přínáší další tipy na to, jak poskládat jedenáctku na 13. kolo Fantasy ligy. Věří především hráčům Liberce a Mladé Boleslavi.

Hrdlička svěřuje kapitánskou pásku Radku Kováčovi.

Článek

"Do brány stavím Václava Hladkého. Brankář Brna má dobrou výkonnost, trenér Kotal si hodně zakládá na precizní defenzivě a Jihlava má problémy s produktivitou. Proti tomuto tahu samozřejmě hovoří fakt, že Zbrojovka v minulém kole inkasovala pět gólů od Boleslavi. Ale to je přece jen trochu jiný level než Vysočina. Brno se po debaklu zaměří na bránění ještě víc a přijde nula.

Buchta s Pernicou pomohou Brnu k čistému kontu

K té by měli pomoci i zadáci Buchta a Pernica. Oba by měli být v základní sestavě, Buchta dal v Boleslavi dokonce gól. Právě obránce Kysela z Mladé Boleslavi je zpátky a vrátil se v dobré formě. Na Bohemce určitě nastoupí a Boleslavi budu v Ďolíčku věřit. To se promítá i v nasazení Jasmina Ščuka, nesmírně produktivního záložníka, který se trefil i proti Brnu. Ve středové formaci bude Rybalka, pro změnu tahoun Liberce. Troufám si říct, že se probudí i plzenští hráči Kolář a Hořava. Zvlášť od prvně jmenovaného čekám minimálně asistenci. Jablonec bude chtít hrát v Doosan aréně aktivně a vzadu mívá problémy.

V útoku nastoupí Chramosta s Rabušicem

Útočné duo je pro 13. kolo Gambrinus ligy ve složení Chramosta - Rabušic. Boleslavský snajpr se snad konečně dostává do někdejší fazóny, což potvrdil vstřelenou brankou v posledním ligovém dějství. Liberecký Rambo dal poslední ligový gól v červenci, ale už se musí probudit. Mělo by mu to tam spadnout už v utkání se Znojmem.

Raději bych se vyhnul zápasu mezi Spartou a Teplicemi. Favoritem budou sice domácí, ale Teplice v minulém duelu s Plzní ukázali, že dokáží prohnat i úřadující šampióny. Bude to zajímavý zápas, ale rozhodně těžký na tipování."

Reklama

Související témata: