Hlavní obsah

FANTASY: Hubník připsal za uplynulé kolo Fantasy hráčům 21 bodů!

Dobrý den všem trenérům a fanouškům naší Fantasy Ligy. Máme za sebou 14. dějiství a upřímně řečeno, Luďkovi Zelenkovi se moc nepovedlo, jeho odhad nebyl úplně správný a volba hráčů tomu odpovídala. Dá se říci, že to bylo kolo remíz, kterých se urodilo hned 5. Jediným naplno bodujícím domácím týmem byl Jablonec, který smetl Příbram i díky příspěvku Michala Hubníka 6:0. Forvard Severočechů dal tři góly a na další dva nahrál, takže jeho bodový součet je 21!

Nejúspěšnější hráči uplynulého kola Fantasy ligy!

Článek

"Škoda, že jsem v sestavě zapomněl na Michala Hubníka. Z jabloneckých, přestože u mě byli jasným favoritem, jsem dal pouze Kopice, který ale pro zranění vůbec nenastoupil, takže krásná 0!

Žádná branková úroda se nakonec nekonala

Další moji favorité (Teplice, Slavia, Dukla nebo Jihlava) totiž shodně remizovali a rozhodně nemůžeme mluvit o nějaké brankové úrodě, takže to bylo podobné i s mým bodovým ziskem. Celkem jsem utržil pouhých 44 bodíků a to je bídná bilance jak v celkovém kontextu, tak i v rámci VIP ligy. Tradiční opory jako Litsingi, Kisel, Harba nebo Nivaldo zůstali za očekáváním.

Jedničkou víkendu a trefou do černého byl rozhodně již zmiňovaný Michal Hubník. Kdo ho označil kapitánem, získal 42 bodů, tedy téměř stejně jako já za celou sestavu! Vůbec první čtyři příčky v žebříčku nejlepších hráčů víkendu zabrali borci z Jablonce (Beneš, Vaněk, Třešňák), až za nimi byl první mimojablonecký hráč – Číšovský, který rozhodl nervózní duel v Boleslavi. Celkové bodování vede stále teplický Litsingi, ale druhý Hušbauer se díky trefě v Olomouci už dotáhl na rozdíl šesti bodů.

Poslední dvě kola jsou, co se týče střílení gólů, nejchudší od začátku ročníku a to se samozřejmě odráží i na získaných bodech. Věřím tomu, že fotbalisté do toho kola patnáctého opráší kopačky, usuší zvlhlý střelný prach a zase uvidíme naše výkony, které budou atakovat stobodovou hranici."

Reklama