Hlavní obsah

Varnsdorf - Bohemians Praha 1905 1:1Klokani s druholigovým soupeřem jen remizovali, do Turecka odletí neporaženi

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali na umělém trávníku v Jablonci v posledním přípravném duelu před odletem na soustředění do Turecka s druholigovým Varnsdorfem 1:1. Remízu jim vyrovnávacím gólem zajistil Jeremenko. Do tepla Klokani odlétají v sobotu, během zimní přestávky zatím poslední tým Gambrinus ligy nepoznal porážku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Bohemians 1905 Martin Berkovec.

Článek

Klokani posilují kádr pro perné jaro a o víkendu po dlouhých šestnácti letech zase vyhráli prestižní zimní Tipsport ligu. V Jablonci jako by se v mrazivém počasí už viděli v teple a v prvním poločase pustili třetí tým Národní ligy do vedení. Ve druhém dějství vyrovnal Jeremenko na konečných 1:1.

V Beleku se vršovický tým utká s rumunským CS Gaz Metan Mediaş, ruským FK Kubaň Krasnodar a maďarským Kaposvári Rákóczi.

Pro klub je příprava v teple velkou událostí. „Všichni ostatní také do tepla létají, zatímco Bohemka nebyla v zahraničí nějakých osm let. Jsem rád, že jsem lidi z vedení přesvědčil, že nejde o výlet, ale součást moderní přípravy. Také tento krok svědčí o tom, že pro záchranu uděláme všechno," slibuje trenér Jozef Weber.

Přípravné fotbalové zápasy:
FK Varnsdorf - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
Branka Bohemians: 60. Jeremenko.
Sestava Bohemians - I. poločas: Berkovec - Růžička, Cseh, Šmíd, Vaitkunas - Moravec, Rada, Hora, Nerad, Bartek - Lietava.
II. poločas: Gabriš - Pauschek, Cseh, Brabec, Kalina - Jeremenko, Rada (70. Nerad), Kuklys, Jindřišek, Artemuk - Klavík.
1. SC Znojmo - Anži Machačkala 2:1 (1:0), hráno v Turecku
Branky: 40. Haurdič, 70. Jonov z pen. - 66. Sobolev.
Sestava Znojma: Hrubý - Helísek (63. Cihlář), Jonov (72. Jurič), Odehnal (46. Hnaníček), Mudra - Stáňa (46. Reljič), Liener (46. Buchta), Lacko (46. Favzí), Haurdič (80. Celik), Crnkič (46. Alaca) - Vašíček (46. Yilmaz). Trenér: Kalvoda.

Reklama

Související témata: