Hlavní obsah

FANTASY: Jakou podobu má miliónový tým Luďka Zelenky?

Praha

Jarní boje v Gambrinus lize začaly a stejně tak začala i nová motivační soutěž o 1 milión korun pro toho, kdo sestaví nejlepší jedenáctku kola, tedy sestavu složenou z hráčů, kteří byli na svém postu v daném kole bodově nejúspěšnější. Důležitým pravidlem je, že pokud bude bodový zisk hráčů stejný, tak do Dream teamu se dostává ten, který je levnější. To, řekl bych, zásadně změní strategii nasazování hráčů u jednotlivých trenérů.

Premiérově bude mít kapitánskou pásku na ruce Vašíček.

Článek

Pro 19. kolo jsem ale já osobně vybral sestavu z hráčů, kteří tolik nezáří, v průběžném hodnocení nejsou tak vysoko a tomu i logicky odpovídá jejich cena. Samozřejmě jsem zohlednil i výhledy jejich týmů v nadcházejícím kole a bral ty, kterým věřím a myslím si, že zvítězí.

Ostrava prolomí jarní nezdary

V brance je Filip Rada, kterého jsem na podzim moc nedával, ale chytá spolehlivě a věřím, že s jihlavskými střelci nebude mít problém. V obraně dávám určitě teplického Nivalda, který hraje spíše v záloze a má větší šanci dát gól, podobně jako v minulém kole Olomouci. Protože věřím Ostravě, že zlomí jarní nezdary, tak jsem do sestavy zařadil tři její hráče. Na stopera Frydrycha už jsem několikrát vsadil na podzim a doufám, že mi tu důvěru už taky vrátí. Zbytek obrany tvoří novicové Coufal a Matěj Hanousek, kteří spíše nastupují na krajích a tak mají i hodně ofenzivních úkolů.

Tříčlenná záloha je vysloveně skokem do tmy. Koval toho v Dukle zatím moc neodehrál, ale mám informace, že by mohl nastoupit a potenciál určitě má. Dukla s Jihlavou bude útočit a mohl by se na levé straně prosadit. Kukec hrál dobře už v Jablonci a byl blízko gólu, věřím, že to vyjde v důležitém zápase s Příbramí. Nakonec jsem musel dát někoho ze Znojma, protože v Plzni zahrálo skvěle a Buchta byl jedním z hráčů, kteří se nejvíc prosazovali. Jen s koncovkou měl problém, tak to snad do zápasu s Jabloncem vypiluje.

Jindráček s Vašíčkem se opět prosadí

Útočnou vozbu jsem postavil z hráčů, kteří mají formu. Jindráček si zvyká na to, že po zranění Mahmutoviče to stojí na něm a podobnou úlohu má i Vašíček ve Znojmě. Oba se v minulém kole prosadili a snad formu potvrdí i v kole devatenáctém. Posledním hráčem do sestavy je bývalý reprezentant Václav Svěrkoš, kterého jsem dal spíše ze sentimentu. Podruhé se vrátil po těžkém zranění a už to samo o sobě je výhra! Moc nevím co od týmu čekat, trochu jsem upustil od snahy vyhrát VIP ligu, chci postavit DREAM TEAM!

Reklama