Hlavní obsah

Olomouc - Ml.Boleslav 1:1Mladá Boleslav přišla v Olomouci o výhru tři minuty před koncem

MinutaMin. Tým Hráč Akce
65. Štohanzl 0 : 1
87. Varadi 1 : 1
Záznam online reportáže

Fotbalisté Mladé Boleslavi přišli v Olomouci tři minuty před koncem o vítězství a remizovali 1:1. Středočeši tak nevyužili šanci minimálně do pondělí se posunout na třetí místo prvoligové tabulky a jsou pátí. Hosty poslal v utkání 19. kola do vedení ve druhém poločase Jan Štohanzl, bod zařídil Sigmě v závěru Adam Varadi.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Hráči Olomouce se radují z vyrovnávacího gólu Adama Varadiho (třetí zleva) proti Mladé Boleslavi.

Článek
Fotogalerie

První poločas na Andrově stadiónu příliš atraktivního fotbalu nenabídl. Jako první zahrozili hosté. Na Jarolímův roh si naskočil Ščuk a hlavou jen těsně přestřelil. Ve 14. minutě pak na poslední chvíli ukopl Nešporovi míč na malém vápně domácí Šindelář. Před koncem poločasu ještě minul branku boleslavský Chramosta.

Bezbrankový stav mohl krátce po přestávce změnit Štohanzl, s jehož pokusem na přední tyč si tentokrát ještě poradil olomoucký brankář Blaha, který po minulém debaklu 0:4 v Teplicích nahradil Zlámala.

Štohanzl otevřel skóre

Štohanzl si spravil chuť v 65. minutě, když se po prodloužení přihrávky od střídajícího Zahustela trefil povedenou křížnou střelou. O chvíli později v mladoboleslavské šestnáctce překazil Navrátilovi zakončení Dosoudil, ale rozhodčí Hrubeš přes nevoli domácích diváků penaltu nenařídil.

Olomouc měla v závěru velký tlak, ze kterého nakonec vytěžila vyrovnání. V 87. minutě se po závěru v pokutovém území nejlépe zorientoval Varadi a zblízka napálil míč do sítě.

Boleslav tak pošesté za sebou nedokázala v lize Hanáky porazit a prodloužila své čekání na venkovní vítězství na šest zápasů.

19. kolo fotbalové Gambrinus ligy:
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 1:1 (0:0)
Branky: 87. Varadi - 65. Štohanzl. Rozhodčí: K. Hrubeš - Vlasjuk, Arnošt. ŽK: Zahradníček, Depetris, Rolinc - Magera, D. Jarolím, Dosoudil, Bořil. Diváci: 4096.
Olomouc: Blaha - Varadi, Svozil, Šindelář, Škerle - Zahradníček (64. Nepožítek), Pospíšil, Fall, Falta (74. Rolinc) - Navrátil (85. Plšek) - Depetris. Trenér: Psotka.
Mladá Boleslav: Diviš - Kysela, Dosoudil, Kúdela, Bořil - Ščuk, D. Jarolím - Chramosta (81. Koreš), Magera (56. Zahustel), Štohanzl - Nešpor. Trenér: K. Jarolím.

Reklama

Související témata: