Hlavní obsah

Dukla - Příbram 1:1Dukla remizovala s Příbramí a po třech zápasech bodovala

MinutaMin. Tým Hráč Akce
17. Štetina 1 : 0
34. Řezníček (penalta) 1 : 1
Záznam online reportáže

Praha

Fotbalisté Dukly ve 21. kole první ligy remizovali doma s Příbramí 1:1 a ukončili sérii tří porážek. Pražský tým na Julisce poslal do vedení Lukáš Štetina, ještě v prvním poločase vyrovnal z penalty Jakub Řezníček. Příbram venku nezvítězila v patnáctém utkání za sebou.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Daniel Tarczal z Příbrami (vlevo) a Jakub Mareš z Dukly.

Článek

Po úvodním oťukávání Dukla skórovala hned z první střely utkání. Kalouda v 17. minutě našel z přímého kopu Štetinu a slovenský stoper hlavou nedal gólmanovi Hruškovi šanci.

Příbram odpověděla Tarczalovou povedenou střelou, kterou brankář Rada s obtížemi vytěsnil na roh. Ve 34. minutě už hosté vyrovnali. V pokutové území fauloval Marek Hanousek a nařízenou penaltu přesvědčivě proměnil Řezníček. Ten zařídil i třetí branku Středočechů na jaře.

Dukle poté mohl vrátit vedení Kalouda, ale křížnou ranou těsně minul. Na druhé straně krátce před pauzou neuspěli v dobré pozici Tomáš Pilík ani dorážející Mašán.

Také do druhého poločasu vstoupily oba týmy opatrně. Po hodině hry domácí Romera nacentroval do šestnáctky na Bergera, jehož hlavička skončila opět vedle. V závěru ještě příbramský Zeman vyzkoušel prudkým pokusem Radovu pozornost. Příbram tak nedokázala Duklu porazit ani v šestém prvoligovém střetnutí.

Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:1 (1:1)
Branky: 17. Štetina - 34. Řezníček z pen. Rozhodčí: Jech - Urban, Machálek. ŽK: Marek Hanousek, Jakub Mareš - Krbeček, Zeman, Pleško. Diváci: 1558.
Dukla: Rada - Romera, Božič, Štetina, Hanzel (84. Marek) - Kalouda, Gedeon (72. Hlinka), Marek Hanousek (72. Černý) - Jakub Mareš, Pospěch, Berger. Trenér: Kozel.
Příbram: Hruška - Jugas, Zápotočný, Mišůn, Pleško - T. Pilík (87. Jiří Mareš), Krbeček, Tarczal, Mašán (79. Danoski), Zeman (90.+1 Švancara) - Řezníček. Trenér: Čuhel.

Reklama

Související témata: