Hlavní obsah

Trenér Slavie Pastoor možná opustí Eden, dostal lákavou nabídku z Alkmaaru

Trenér fotbalistů Slavie Alex Pastoor možná velmi brzy odejde zpět do Nizozemska. Z týmu AZ Alkmaar, kde již v minulosti působil u mládeže, totiž dostal lákavou nabídku dělat asistenta trenéra Marco van Bastenovi. Informaci přinesl nizozemský server telegraaf.nl.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Alex Pastoor možná odejde do Alkmaaru.

Článek

„Vedení AZ se domnívá, že toto duo (Van Basten a Pastoor) by se vzájemně výborně doplňovalo. Nelze ani vyloučit, že by Pastoor pokračoval v týmu jako hlavní trenér poté, co by Van Bastenovi skončila jeho dvouletá smlouva," píše nizozemský web.

Slavia informaci potvrdila, celou situaci ale bude s Pastoorem řešit až po konci sezóny, do níž zbývají tři ligová kola. „Pastoor od Alkmaaru nabídku skutečně obdržel, ale ještě nedošlo k žádné dohodě. A do konce sezóny k ní ani nedojde, vše budeme řešit až po 30. kole," řekl pro isport.cz tiskový mluvčí Slavie Jiří Vrba.

Pastoor měl podle zákulisních informací podepsat ve Slavii smlouvu pouze do konce probíhající sezóny. Poté se měl s vedením pražského klubu sejít a domluvit se na případném prodloužení spolupráce.

Zatímco vstup do Gambrinus ligy se Pastoorovi, který v březnu na lavičce vystřídal odvolaného Miroslava Koubka, příliš nevydařil, v posledních dvou zápasech získala Slavia šest bodů a udělala rázný krok k setrvání v nejvyšší soutěži.

Zůstane Alex Pastoor ve Slavii i v příští sezóně?
Ano
8,4 %
Ne
91,6 %
Celkem hlasovalo 5303 čtenářů.

Reklama

Související témata: