Hlavní obsah

Povede Slavii trenér Hapal? Od Senice dostal povolení jednat

Novým trenérem fotbalistů Slavie Praha by se mohl stát Pavel Hapal. Ten dostal od svého zaměstnavatele slovenské Senice povolení jednat s vršovickým klubem a s vedením "sešívaných" by se měl sejít v pátek. Informoval o tom slovenský deník Šport.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Pavel Hapal by mohl od léta trénovat Slavii.

Článek

Hapal působí ve slovenském týmu od března. "Má u nás smlouvu ještě na rok. Když přicházel, počítali jsme s ním na delší období. Ale nemůžeme ovlivnit zájem ze strany silnějších, větších a historicky úspěšnějších klubů. Korektně nám oznámil, že ho pražský klub oslovil, pro nás je korektní mu nebránit v jednání," řekl prezident senického klubu Viktor Blažek.

"Protože je Pavel na dovolené v zahraničí, jeho rozhovory se Slavií proběhnou v pátek. V případě, že bychom se trojstranně dohodli na jeho uvolnění, budeme mít víkend na to, abychom řešili trenérskou otázku u nás," dodal Blažek.

Bývalý reprezentant Hapal je jedním z trenérů, o kterých se spekuluje v souvislosti s volným postem ve Slavii. Čtyřiačtyřicetiletý český kouč má s první ligou bohaté zkušenosti, vedl Opavu, Zlín, Ostravu a Mladou Boleslav.

Slavia shání trenéra poté, co po sezoně na její lavičce skončil Nizozemec Alex Pastoor.

Reklama

Související témata: