Hlavní obsah

Statistika: Vůch ovládl Chance index, týmem kola jsou Teplice

Jedenácté kolo Synot ligy nabídlo po úspěšné reprezentační přestávce řadu zajímavých událostí. Hráčem, který podle statistik pro své spoluhráče vytvořil nejvíce přihrávek do šancí, se stal teplický Egon Vůch, a ovládl tedy Chance index. Týmem kola se staly Teplice a výkonem kola se podle oficiálního webu soutěže prezentoval plzeňský Stanislav Tecl, který hattrickem sestřelil Mladou Boleslav.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Teplický Egon Vůch chytil formu.

Článek
Fotogalerie

Teplice vedou na více frontách. V Chance indexu se na první příčku vyšplhal Egon Vůch se ziskem 28 bodů. Na druhé příčce se umístil Tomáš Ďubek z Liberce (23). Posledním hráčem, který se dostal na hranici dvaceti bodů, byl Emir Halilovič z Hradce Králové.

Výkonem kola se může pyšnit plzeňský Stanislav Tecl. Třemi góly se podílel na demolici Mladé Boleslavi a jednoznačně upoutal největší pozornost. Celkem vystřelil v tomto utkání sedmkrát, z toho šestkrát na branku.

"Naposledy jsem dal tři góly v jednom utkání ještě v Jihlavě v druhé lize. Byl to krásný zápas pro mě osobně, ale i pro celý mančaft. Určitě se to však nerodilo tak lehce, jak to vypadá," konstatoval čtyřiadvacetiletý fotbalista po utkání.

Oficiální web soutěže se ve fitness datech zaměřil na souboj sever proti Praze. Dva duely 11. kola nabídly měření sil mezi Teplicemi a Bohemians Praha 1905 a také Slavie a Jablonce. V naběhané vzdálenosti se v prvním duelu radovaly z vítězství Teplice. Jejich hráči naběhali v součtu o šest kilometrů více. Domácí předčili hosty i ve vzdálenosti ve sprintu.

Nejlepším běžcem v duelu Slavia - Jablonec se stal Jaromír Zmrhal. Slávistický záložník naběhal přes dvanáct kilometrů. Nejlepší z Jablonce byl José Romera - 11 719 metrů.

Reklama