Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Rozjetá Jihlava nachytala i Plzeň a sparťané její pomoc využili

Praha

Zázračný obrat fotbalistů Jihlavy pod taktovkou nového kouče graduje. Z posledního místa tabulky Synot ligy se zvedají do klidnějších pater a porazili dokonce vedoucí Plzeň, což se muselo projevit také ve složení ideální sestavy 14. kola podle Sport.cz. V jedenáctce má Vysočina tři zástupce. Stejně jako Sparta, která nabízené šance využila a výhrou na Slovácku se znovu dotáhla o jeden bod na Plzeň.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 14. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Skvostnou bilanci si ještě vylepšil. Z pěti zápasů trenér Jihlavy Roman Kučera přidal k jedné remíze čtvrtou výhru, navíc nad dosud suverénní Plzní. Znovu se trefil útočník Mešanovič, již druhý týden po sobě se nominoval trenérův syn Tomáš a v obraně má místo také stoper Krejčí.

Sparta se nenechala pobízet, na Slovácku vyhrála. O góly se postarali Dočkal s Konatém, před duelem s Islandem potvrdil vysoký standard také obránce Kadeřábek.

V mistrovské hře se dál drží také Jablonec, který zvládl důležitý duel s Mladou Boleslaví hlavně díky trefě Mingazova.

Na Julisce skončil podzimní seriál pražských derby, výraznou postavou duelu se Slavií byl záložník Marek Hanousek z Dukly. Příbrami zase dělá radost střelec Řezníček, trefil se i proti Teplicím.

V utkání s Baníkem prožil zajímavý příběh ofenzivní Hora. Brzy vstřelil jediný gól zápasu, v nouzi pak musel dohrávat v obraně Českých Budějovic. Hodně se souží Liberec, který hlavně díky brankáři Kolářovi na hřišti posledního Hradce Králové uhrál aspoň bezbrankovou plichtu.

Sestava 14. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Kolář (Liberec) - Kadeřábek (Sparta), Krejčí (Jihlava), Hora (Č. Budějovice) - Dočkal (Sparta), Marek Hanousek (Dukla), Kučera (Jihlava), Konaté (Sparta) - Mešanovič (Jihlava), Řezníček (Příbram), Mingazov (Jablonec).

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články