Hlavní obsah

Liberečtí dostali ultimátum. Ve zbytku podzimu musejí získat čtyři body, jinak přijdou pokuty

Zisk minimálně čtyř bodů v nejbližších dvou utkáních! Vedení fotbalového Liberce stanovilo hráčům jasný cíl pro zbytek ligového podzimu. Pokud jej nesplní, zaplatí tučnou pokutu. Informovaly o tom oficiální internetové stránky podještědského týmu.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Trenér Liberce Samuel Slovák.

Článek

Liberecké fotbalisty čeká v sobotu domácí souboj s rozjetou Jihlavou a poté zápas v Příbrami. Aby se vyhnuli pokutě, musejí jeden z těchto zápasů bezpodmínečně vyhrát a druhý dovést alespoň k remíze. Rozhodnutí představenstva klubu oznámil hráčům ve středu sportovní ředitel Slovanu Liberec Jan Nezmar.

"Naše situace není dobrá a my z ní musíme vyvodit osobní důsledky," uvedl Nezmar na klubovém webu. "Chci tím říct, že pokud nezískáme zmíněné čtyři body, tak by měla na stole ležet nejen otázka skladby realizačního týmu a výkonnosti některých hráčů, ale i moje rezignace. To je ale můj osobní názor, nikoli rozhodnutí představenstva, které schválilo výši pokuty," prohlásil Nezmar.

Čtvrtý celek minulého ročníku v dosavadních čtrnácti kolech této sezóny zvítězil jen ve dvou zápasech a v tabulce je se čtrnácti body čtrnáctý s jednobodovým náskokem na předposlední Brno.

Kolik bodů získají Liberečtí ve zbývajících dvou podzimních zápasech Synot ligy?
6 bodů
19,8 %
4 body
9,7 %
3 body
35,4 %
2 body
15,1 %
1 bod
11,6 %
Nezískají žádný bod
8,4 %
Celkem hlasovalo 1160 čtenářů.

Reklama

Související témata: