Hlavní obsah

FANTASY: Přiveze si Kadeřábek na Letnou reprezentační formu?

fantasy

Lodivod Pavel Vrba pokračuje ve velmi úspěšné plavbě vstříc břehům Francie. Na další cestu se vydávají po krátké pauze i všichni Fantasy námořníci, kteří šikují svá vojska do dalšího boje o Fantasy body. My vám dnes přinášíme seznam třech fotbalistů, na které byste neměli při skládání své sestavy zapomenout.

Kapitánem týmu jsme zvolili Pavla Kadeřábka.

Článek

Pavel Kadeřábek

Pravý obránce Sparty, který byl přeškolen ze záložníka patří k největším talentům současného českého fotbalu. Svou vynikající formu potvrdil i v reprezentaci, kde vstřelil Islandu svůj první reprezentační gól. Sparta narazí v 15. kole na tým Českých Budějovic a čisté konto by mělo být jasnou záležitostí. Navíc by si mohl útočně laděný obránce připsat i gólovou přihrávku. Tipujeme, že Pavel Kadeřábek by mohl za 15. kolo získat slušných 9 bodů.

Milan Petržela

Plzeňský záložník od začátku soutěže získal na své konto krásných 70 bodů. Západočeši budou v domácím utkání chtít odčinit prohru, kterou si přivezli z Jihlavy. Petržela by měl být jedním z postrachů Klokanů. Věříme, že se Plzni nejen podaří udržet čisté konto, ale že se Milan Petržela střelecky prosadí a konta hráčů, kteří mu dají důvěru, obohatí o 10 bodů.

Stanislav Vávra

Brno předvedlo s Bohemians oku diváka velmi nelíbivou podívanou. Na domácím hřišti by domácí bodovat měli. Pokud se jim to nepodaří, budou i nadále okupovat sestupovou patnáctou příčku tabulky. Stanislav Vávra je nejlepším střelcem Brna a proti Příbrami by mohl konto svých čtyř branek rozšířit, tím by pomohl nejen svému týmu, ale i svému Fantasy kontu, které by zatížil sedmi body.

Reklama